0

tx4 tech prblem

Im new to bright sign and networking. I have a tx4 unit. On power up I get no screen. no purple screen no white screen for firmware update. nothing, black screen. screen says no HDMI signal. tried 2 different screens same result. happens with or with out the network connected. Any ideas how i get past step one.

5 comments

  • 0
    Avatar
    Bright Scripters

    The first thing to try is as follows:

    Remove microSD card

    Connect to HDMI display

    Connect to power

     

    After about 1min, the display should show the BrighSign prompt with player serial number and firmware version

  • 0
    Avatar
    ben howell

    Hi 

    you re good. Yes  i removed sd and i got a start screen. I put he card back in and it went back to black screen. took the chance to update from 8.2.55.5 to 8.4.14 (latest). Is now showing a start up screen with the sd card in. I get a screen telling me the player is set up. but still no activation code only software version. units ip address and a serial number. device still not appearing in BA connect. try and add it i am asked for activation code, which i dont have yet. 

    any guesses now?

  • 0
    Avatar
    Bright Scripters

    The tutorial videos might be helpful to you at this stage

    https://www.brightsign.biz/training-1/tutorial-videos

     

  • 0
    Avatar
    ben howell

    done the videos. they assume that the device is appearing the BA connect dashboard. Which it isn't. I found the video full of jargon and after video number 3 they are  talking  gibberish, nothing but jargon.

  • 0
    Avatar
    Bright Scripters

    Sorry to hear that.

    Should you need more help you can find us here too

    https://www.linkedin.com/in/bright-scripters-7b685813b/

Please sign in to leave a comment.